Produkter

Mapicture Medstat

I Mapictures Medstat kan du udvælge en eller flere ATC koder, se forbrug pr. 1000 indbyggere og omsætning fordelt på kort og grafer. Du kan vælge mellem Danmark (regioner) og Norge (fylker), samt vælge mellem forskellige layout.

Der er også mulighed for at oprette og gemme egne grupperinger af ATC-koder, således at du nemt og hurtigt kan lave sammenligninger.

Data opdateres en gang årligt af lægemiddelstyrelsen, og indeholder data for perioden år 2005 til 2012.

Prøv en demo Kontakt os

Oplandsanalyser

Med Mapictures Oplandsanalyser kan du kortlægge hvor lang tid det tager at komme til en eller flere adresser.

Vores service laver beregninger fra alle stoppesteder eller adresser i hele landet, og danner kort over opland til speciallæger, hospitaler, mv.

Det er muligt at indstille tidspunkter, antal skift, og om der skal beregnes oplande til et enkelt eller flere steder. Resultatet vises på et overskueligt kort, hvor farvelagte områder angiver transporttider.

Se eksempler Kontakt os

Mapicture Multikort

Mapictures Multikort er særligt egnet til visualisering af data med både geografisk og tidslig dimension. Det kan for eksempel være antallet af hussalg pr. kommune pr. år.

Det kræver ingen kendskab til kort (GIS) eller programmering for at anvende produktet – det er let at lave disse interaktive kort, blot brugeren har kendskab til regnearket Excel.

Når data er lagt ind i Multikortet via Excel dannes en film med udviklingen vist over tid.

Se eksempler Kontakt os

Cases

Kontakt

Mapicture

St. Kongensgade 40H
1264 København K.
Tlf 31 77 44 00

Send e-mail